اینورتر – ابزار کارین
اینورتر چیست ؟
اینورتر چیست کارین اولین و تنها تولید کننده مجاز ابزارآلات جوش و برش در ایران شرکت کارین می باشد که فعالیت خودش را از سال 93 شروع کرده و بیش از 10 مدل اینورتر جوشکاری تولید می نماید.
اینورتر نوعی کنترل کننده دور و راه انداز موتور است. یعنی به عبارتی بردی که برای راه اندازی موتور اینورتر جوشکاری اجرا می شود و ساخته شده را inverter می گویند. اینورتر های در برابر مصرف برق بسیار صرفه جویی کرده و میزان مصرف برق را تا حد زیادی کاهش می دهد.
ولتاژ حقیقی و تغییرات آن در اینورتر
ولتاژ حقیقی و تغییرات آن بستگی به عواملی مانند سطح ولتاژ خط AC تغذیه کننده درایو (ولتاژ شبکه) دارد و با آن ارتباط مستقیم دارد.
اینورترکارین نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.
مبدلی که ولتاژ DC را به ولتاژ AC بر می گرداند به عنوان یک کانورتر عمل می کند و شناخته می شود، اما برای تمایز دادن از مبدل دیودی، با عنوان اینورتر یا (IGBT ) شناخته می شود.
در اکثر صنایع هرنوع مبدلی که برق DC را به AC تبدیل می کند به عنوان inverter شناخته می شود .
یکی از بزرگترین محسنات و مزایای استفاده از اینوترها این است که تا حد زیادی هزینه ها را کاهش می دهند.
الکترو موتورها بزرگترین مصرف کننده برق در جهان می باشند و بیش از 65% توان مصرفی موجود در شبکه برقی را الکتروموتورها مصرف می کنند.
اما استفاده از اینورتر مصرف انرژی 70% کاهش یافته است و اینورتر به طور چشمگیری مصرف برق را کاهش می دهد. یکی دیگر از مزایای اینورتر بالابردن کیفیت محصولات و دستگاه های INVERTER تولید شده می باشد. همچنین با توجه به ساختاری که دارد هزینه های تولید را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد .
یکی دیگر از مزایای اینورترها بالا بردن طول عمر دستگاه می باشد که باعث می شود کیفیت دستگاه بالاتر رفته و همین موضوع باعث می شود که عمردستگاه تا حد بالایی افزایش یابد.
اغلب فعالیت هایی که با موتورهای الکتریکی سر و کار دارد برای راه اندازی موتورها بایستی انرژی بسیار زیادی مصرف شود . یعنی برای راه افتادن دستگاه آن انرژی باید صرف شود. اما اگر در یک دستگاه مثلا دستگاه جوش اینورتر استفاده بشود خود اینورترها این کار را انجام می دهند و دیگر نیازی نیست تا توان و جریان برق بالاتر برود و اینورترها جریان هایی که نیاز دارد را تامین کرده و هرگز به ارتقای دستگاه دیگری نیازی نیست.
همانطور که گفته شد همین خصوصیت بارز اینورترها میزان مصرف برق را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.
اصولا کارهایی که موتورهای الکتریکی انجام می دهند نیاز به برق سه فاز یا همان 380 آمپر پیدا می کند ولی وجود اینورتر inverter در یک دستگاه مانند دستگاه جوش، برق تکفاز یا همان 220 ولت کفایت می کند .
از دیگر کاربردها و خصوصیات اینورترها می توان به تنظیم کننده سرعت موتور یا همان کنترل دور و تغییر دهنده جهت دور به راحتی و بدون نیاز به کنداکتور نیز نام برد.
دارا بودن دکمه خاموش و روشن کردن بدون آنکه نیاز باشد برق اصلی دستگاه را قطع کنیم. این خصوصیت برای استفاده بهتر و راحت تر دستگاه جوش کاربرد زیادی دارد.
اینورترجوشکاری خود به عنوان ترانس نیز عمل می کند در مقابل نوسانات برق از دستگاه جوش محافظت می کند.
استفاده از اینورترها در دستگاه ها باعث می شود تا دستگاه گرم نشود و از سوختن موتور دستگاه ها جلوگیری می کند.
داشتن دورهای مختلف به شکل حافظه ای و تبدیل نمودن موتور یک دور به چند دور و دارا بودن سرعت های دلخواه از دیگر قابلیت های اینورتر می باشد که این خصوصیت در ابزارآلات جوشکاری بسیار حائز اهمیت می باشد.
معنی لغوی اینورتر طبق توضیحات گفته شده یعنی دستگاه یا قطعه ای که جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می نماید. حال فرکانس، توان و ولتاژی که اینورترها تولید می نمایند می تواند با توجه به مقادیر خواسته شده تغییر نماید و در اصل قابلیت تنظیم دارد.
کار اصلی اینورترها معکوس کردن جریان برق می باشد . یعنی AC را به DC تبدیل می نماید.
امروزه کاربرد اینورترها در صنایع بسیار بسیار گسترده تر شده و در سیستم های سرمایشی و گرمایشی ، دستگاه جوش ، کامپیوترها، بالابرها و آسانسور و.. کاربرد بسیار فراوانی پیداکرده است.
ویژگی های اینورتر چیست
به عنوان جمع بندی میتوان ویژگی های اینورتر را اینگونه توصیف کرد :
- کاهنده مصرف برق، انرژی و کاهش هزینه برق.
- کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور .
- داشتن حفاظ و ترانس در برابر اضافه بار.
- امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر است.
- امکان کنترل از راه دور.
- ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور.
- برنامه ریزی کردن حرکت.
تاریخچه اینورتر چیست
به عنوان استفاده از کلمه اینورتر در کتب صنعتی تاریخ دقیقی در دسترس نیست اما اینطور که مشخص است اولین بار شخصی به نام David Prince به عنوان یک مقاله ای که در مجله GE درج کرده بود اسم INVERTER را آورده و از آن استفاده کرده بود و تمامی شاخصه ها و عناصر مهمی که مدنظر داشت را به عنوان اینورترهای مدرن به کار برد.
چرا اینورتر ها رونق پیدا کرد؟
بسیار از دستگاه ها به طوری مورد استفاده قرار می گرد که نیاز به برق متناوب پیدا می کنند تا برق مستقیم. همچنین با توجه به نیاز بازار و صنعت ابزارآلات همانطور که مشاهده شد قیمت دستگاه های جوش و کاربرد آن ها سخت و همه گیر نبود و مصرف برقی که این دستگاه های جوشکاری داشتند باعث شد تا اینورتر جوشکاری در این صنعت از محبوبیت ویژه ای برخوردار شود .
شرکت توزیع ابزار کارین از پیشگامان تولید اینورترهای جوشکاری در ایران می باشد که به عنوان اولین و تنها تولید کننده مجاز ابزارآلات جوش و برش در ایران از سال 93 فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از 10 مدل اینورتر جوشکاری در ایران تولید می کند .
استفاده از اینورتر در صنعت جوشکاری تا حد زیادی حمل و خرید این دستگاه را آسان تر ساخت .
ویژگی اصلی اینورتر:
اصلی ترین ویژگی اینورتر ها هوشمند بودن آن می باشد. هوشمندی این دستگاه مصرف برق را کاهش می دهد. به دستگاه فشار نمی آورد. قدرت دستگاه را بالا می برد.
انواع اینورتر:
در صنعت ابزار و اینورترهای جوشکاری، اینورتر ها انواع متفاوت و فراوانی دارد . اصلی ترین دسته بندی اینورترها، تک فاز و سه فاز بودن آن می باشد. اینورتر های دارای ولتاژ ورودی متفاوتی می باشد. شرکت توزیع ابزار کارین اینورترهای جوشکاری خود را از 160 آمپر تا 315 آمپر تولید و روانه بازار می کند . برای سفارش انواع اینورترهای جوشکاری می توانید با ما در تماس باشید.
برای خرید ابزارآلات صنعتی، واردات قطعات مخصوص و ابزارآلات و هر گونه خرید ابزارآلات با ما در ارتباط باشید:
04444239543
04444232003
واتساپ پشتیبانی و فروش : 989141670837+
تلگرام پشتیبانی و فروش: abzarkarin@
تماس جهت مشاوره رایگان:
تماس: 04444232003
واتساپ: 09129726343
- مدیرت وب سایت
- اسفند 21, 1399
- 407 بازدید